lördaaaag =)

tjenatjena, lördag idag! igår var jag i skolan, sen när jag kom hem var jag helt död och trodde att jag skulle vara hemma hela kvällen och dega men så kom lisa och julia och piggade upp mig och sen åkte vi till markus och sånt :) skojigt. vi sov hos lisa sen och imorse när jag vaknade var julia borta och lisa hade varit uppe i fyra timmar utan att väcka mig :o haha, så hon ba: jag ska på kalas om en timma. haha, hon är la för go.
nu är jag hemma och har beslutsångerst. men men, tror det blir till markus idag igen. han har ju fyllt år.

puss sålänge <3


jag och lisa <3


onsdag




hejsan,

nu är verkligen sommaren över. lite synd, men hösten är också mysig ;)

idag har varit en riktigt rolig dag. iallafall i skolan för jag har fått så mycket insperation om framtiden och sånt! :)
ser verkligen fram imot det. när jag kom hem från skolan tog jag det lite lugnt och sen gick jag och syrran ut på en promendad i skogen. skönt!
nu ska jag ner och kolla lite tv och klockan 10 kommer premiären på True Blood på ettan. får inte missas! 
pusss :-*

tisdag

hej bloggen :) ännu en dag i skolan. idag började jag 9 och slutade typ 20 över 2. vi gjorde inget speciellt på hela dagen. fick skåp, en as rolig bok om allt om skönhet typ och en varsin docka som vi ska träna olika hårsaker på.
jag är svintrött som vanligt så ska väl snart krypa till sängs. imorgon är det en ny dag.
vi ska börja gå efter schemat imorgon. ganska gott faktiskt. har bara två lektioner. försäljning/service & hantverksteknik. KUL ! :D 

jag saknar mina vänner, känns som evighetersen bara för att jag är van att träffa dom varje dag. jag vänjer väl mig. <3

godnatttttt puss (L)


saknar mitt hår. det är mkt kortare nu !

HV1E

heeeeeeeej (:
idag var det första dagen i skolan ( burgården, hår och make up stylist ). det var helt okej. vi fick schema och så fick vi veta vilken klass man ska gå i och min heter HV1E. imorgon delar dom in oss och sånt. lärarna var as bra och sånt så jag är nöjd! direkt när vi fick sluta så åkte jag hem. jag måste verkligen ta det lugnt och vila för jag kunde inte somna igår kväll och när jag gjorde det sovde jag skit dåligt. men men, nu ska jag sätta på en go film och bara vara.

puss!


bästa vän <3

<3

hej igen , mitt hår blev helt okej :) just nu har jag lite ont i magen inför imorgon. får hoppas det går över så att jag kan få lite sömn. haha godnatt ! <33333

imorgon gäller det

hallooj. idag är det söndag och det betyder seeg dag. men det betyder inte bara det utan det betyder att imorgon börjar jag i ny skola :O aaaah.. jag ska snart ner och färga mitt hår. har lite utväxt och sånt. kanske visar resultat sen ;)

det var väldigt kul på NRJ i fredags! artisterna var grymma och alla personer var på härligt humör.´det ända negativa är väl att det blev en massa slagsmål. först på mc donalds. det var massa killar som började slåss och kasta bord och stolar och tillslut fick polisen slå ner en av dom för att han höll på så mkt. det var typ 5 polisbilar där och grejer. sen gick vi till korsvägen där ett annat slagsmål började. jag förstår mig inte på vissa människor ? och sen avr det en annan grej men men.
 
igår åkte jag och lisa in till stan med august och mattias. jag köpte saker till skolan, lite småsaker från hm ( typ diadem m.m. ), en hårinpackning från åhlens & hårfärg då :) sen åkte vi hem och så fixade jag mej lite för det var gårdsfest för dom på vägen. ganska mysigt! somnade vid 2 halv 3 typ. idag har jag bara kollat film och sånt.
mina nerver pallar inte att börja skolan :O haha. aja nu ska jag bli fin i håret :)!

pusspuss!



min blivande skola då.


NRJ in the park

godmorgon =)
inatt var den första natten på länge som jag har sovit gott hela natten. annars har jag sovit så dåligt och hemskt. men det är nog för att jag snodde min systes nack-kudde. otroligt skön ! :)
igår var jag och nathali vid havet. vi hittade en jättemysig plats på asperö. fick en jävla massa färg faktiskt. det var liksom sista havet-dagen på den här sommaren för nu kommer hösten! ganska mysigt ändå.
efter havet tog jag bussen hem och var med lisa en stund. sen åkte hon hem för hon har ju trotts allt skola ;) haha. och så skulle min syster och min mamma och pappa bort så jag var helt ensam hemma och livrädd. jag är ju så jävla mörkrädd. men sen kom markus, david och fredrik och höll mig sällskap tills mamma och pappa kom. Mysigt :) tack för att jag inte blev tagen av alla spöken!
idag blir det NRJ in the park med massa härligt folk. jag hörde att dom 500 första med samsung mobiler kommer in gratis. jag vill lätt vara en av dom, haha.
men nu ska jag trycka i mig lite frukost. pussheey <3

artisterna ikväll är Arash, Darin, Dead by april, Sheri, Janet & Swingfly.





Jag har precis ..

Jag har precis rengjort allt mitt smink och alla sminkborstar. *STOLT* och allt är som nytt !
ska ut och ta en promenad innan nathali kommer.

kysshaaj!



onsdag



tjaa (: inget kul att säga förutom att igår var jag på middag med massa underbara tjejer på hardrock café och det var en väldigt lyckad kväll! Idag åker katja till åre för att börja skolan. lycka till (y)

får se vad som händer idag. efter nathalis träniing så kommer hon nog till mig, mysigt :) just nu funderar jag starkt på att ta en springtur ute i friska luften. har inte rört ordenkligt på mig denna sommaren. därför blir det hårdträning nu, haha :D

imon blir det kanske havet med nathali!

catch you later (; puss :-*

godnatt'

nu ska jag krypa mig till sängs. trött som jag är! har typ vilat hela dagen och är ändå såhär trött. men jag antar att jag behövde det.
imorgon blir det nog avskedsmiddag på hard rock café med massa tjejer. Katja ska flytta upp till åre och gå i skola. kul för henne, men ändå tråkigt :(
nu när alla andra typ har börjat skolan blir man ändå lite sugen fast endå inte :D! gott med några dagars sovmorgon till. sen måste man nog börja ställa om dygnet till vanlig tid igen. seegt.

föresten, igår när vi hade varit på rix fm festivalen så stog vi vid teatern (storan) typ vid avenyn och gissa vilka som går förbi? hamza och karim. snygga är dom precis som på tv. saknar andra avenyn :)

aja, godnatt mina små gull <3



jag och nathali. gammal bild.
- kommer sakna att gå i din klass :)


PUSS*

<3

VISDOMSORD:

"Vi kan inte utföra storverk här på jorden. Vi kan bara göra små saker med stor kärlek"

"Vad spelar det för roll om du vinner hela världen men förlorar dig själv?"

"Det största modet är tålamodet"

"Känslor är varken rätt eller fel - de bara är tills de inte är längre"

one week left

hejhej,
vissa har sin första skoldag idag va ? inte jag utan det blir om exakt 7 dagar. lite smått nervöst sådär!
idag är det en seg dag. jag vaknade, kollade på två filmer i rad haha. och nu åkte mamma, pappa och syster till ikea och jag är ensam hemma och har absolut inget för mig! nathalis träning slutar 7 så då ska jag väl vara med henne. hon är den ända som inte börjar skolan idag typ ;)

igår var vi på rix fm festivalen. det var jag, nathali, amanda, amanda, linda, helen & sandra =) såg inte hela men det var skoj ändå.

jag saknar min bästa vän ! lisa olsson <3



puss på det!

;)

Vad gör alla ikväll ? jag har haft myskväll med syrran. kollade på ''åter till cold mountain''. fyfan va känslor man får :') väldigt bra faktiskt. jag bara älskar romantiskt drama. fast den slutar inte lika bra men mkt värd att se! =)




jude law är inte lite het ;)




måste bara säga att alexander skarsgård är fruktansvärt snygg. älskar!







godnatt <3

regn regn regn .

hejsvejj :) idag är det nog sommarlovets tråkigaste lördag! regn och tråkigt helt enkelt :(
igår var det partajj, riktigt lyckat faktiskt.
skulle egentligen in till stan idag och kolla ken ring , men vem vill stå i detta vädret och kolla ?
men istället blir det hemmamys med syrran. myspys.
puss(L)

bilder från igår kommer !


!


bilderna är från våran klassresa, haha :) saknar!

äntligen fredag !





GODMORNIING :D idag är jag glad! partyyy!
ska snart dra till lisa och chilla, sen ska vi göra oss iordning tillsammans och dra till hindås.
jag måste komma ihåg att anmäla mig till dansskolan också.
tror det blir salsa eller street, men är nog mest inne på salsa. jaja :) 
ha en underbar dag ! puss och kraaam <3 



torsdag

Idag bar det av till småland och hälsade på billy och josefin. det var mysigt :) fick hälsa på hästarna också.
saknar <3
den här dagen bara flög förbi, ush .
imorgon blir det fest i fagervallen i hindås och kanske grilla med killarna innan. kul!




jag är så osäker nuförtiden. jag vill inte att tiden ska gå för snabbt och jag vill ha allt som förut. visst är det kul att börja ny skola och allt, men att allting blir förändrat och att inget någonsin kommer vara som förut gör mig så förkrossad. all tid som varit med min gamla klass och alla minnen. jag kommer sakna allt som fan och börjar gråta när jag tänker på det. ingenting varar förevigt .. det är väl dags att växa upp och bli vuxen. inte tänka tillbaka utan bara tänka framåt. man har ju trotts allt hela livet framför sig, även om man vill att tiden bara ska stanna. bara ett litet tag :/ ..

trött..

hej. idag blev det havet med elin och lisa. myys var det. efteråt åkte jag och elin hem till henne och kollade på film ( aquamaurine ) as bra :)! sen åkte jag hem och hade myskväll med min syster. ( och nej olivia du är inte min ända besökare ) haha. vi såg på "what happens in wegas" som också var skit bra . verkligen att rekommendera ! =)
nu är jag riktigt trött så ska nog ta och hoppa i säng snart. imorgon bär det av till min bror i småland.
sov gott på er.


elin & jag

havet :)

-  Det blir havet imorgon vare sig vädret är lite smått dåligt eller inte . en liten utflykt med mina älskade lisa och elin kan inte bli annat än mysigt ;) hehe . håll allafall tummarna på sol och VÄRME imorgon, tack ! (y)  -

tiisdag .

hejsan. igår var jag med nathali hela dagen. på kvällen åkte vi till öjersjö och var med hennes kille mathias och hans kompis. det var sådär kul :P vi sov där och sånt. idag åkte vi hem vid typ 3-4. det var gott att komma hem och sova för sig själv för det har jag inte gjort på as länge! jag och olivia tog lite bilder också :)
imorgon kanske jag ska med lisa och elin till havet, men är osäker på vädret om det håller eller om jag orkar gå upp 7 haha.



puss och kram*

måndag!

tja,
seeg morgon idag. i går ska vi inte ens snacka om. haha.
i lördags var jag och nathali och erika på lokalfest i härryda. kvällen var riktigt lyckad :)! vi kom hem halv tre typ och sov hos nathali och nästa morgon var vi lika bakis allihop. så igår gjorde vi ingenting typ.
idag hoppas vi på nya äventyr. kanske ska till öjersjö eller nåt. man måste passa på att hitta på saker nu innan skolan drar igång. det är bara två veckor kvar tills min börjar nu och en för vissa andra.
aja nu ska jag dra ,:) pussssss (L)



nathali och jag

någon som har några ..




någon som har några bra låttips ?


lördaaaag

heeej :D
har inte uppdaterat varje dag nu, men här kommer lite :)
i torsdags var jag, nathali, linda, erica, mathias, anders, olof och andreas på skarasommarland! det var riktigt lyckat förutom en liten skitsak när vi skulle åka hem men det orkar vi inte klaga på mer :) fast ska anmäla.
i går var jag, linda, jimmie och hans syskon vid lygnen på dagen och solade och badade. mys! :D
sen på kvällen åkte vi till hindås till johanna och emilia för dom bjöd på jättegod middag m.m.´det kom lite killar och det blev en lyckad kväll. på natten åkte jag och lisa hem till august och kollade film och sov. idag vaknade vi av värmen och sen tog jag en lång promenad hem. det var riktigt härligt, fast varmt!
snart kommer linda och jimmie för jag ska klippa han. sen ikväll blir det hem till nathali på förkrök och sedan johans lokalfest i härryda. tror det kommer bli najs (y)
nu måste jag gå och fräsha upp mig känner jag. puss hej sålänge ! <333


skarasommarland ;








<3

SOL :D


nathali och jag! foto av olivia carlsson



hajjj.
DET ÄR SOOL IDAG :D ! göttt!
har bott hos nathali i två nätter nu (: i måndags var det lite kalas hos olof för han har fyllt år. tårta och allt :)
och igår åkte vi och 14 andra från våran fd klass till våran lärare i borås. riktigt mysigt. vi sjöng singstar, fikade, spelade wii m.m. på kvällen hade jag och nathali inget att göra så vi stack till landvetter och köpte godis och sen hade vi myskväll.
imorgon kanske vi sticker till skara sommarland med ett gäng killar och tjejer :D skoj!
på fredag blir det hem till johanna och emilia och på lördag lokalfest i härryda som johan har.
snart ska jag dra och träffa lisa.
skolan närmar sig med stormsteg. lite nervöst sådär (:

pusspuss*



måndag

trååkigt väder ger tråkig dag.
snart ska jag till nathali och sedan ska vi på fest hos olof. men vad tar man på sig när det pissregnar ? :p
idag har jag kollat film och klippt min syster. det blev najs!



igår fyllde herman 16 år, gratttiis <3






när allt känns fel och du inte vill mera . ge inte upp utan fortsätt att kämpa .


otyglad - obruten - obesegrad

Har precis tittat på Hidalgo med mamma och pappa. Filmen är underbar!
Det är en sann historia som handlar om en man och sin häst som ska springa ett lopp genom öknen mot massa arabhästar.
Favoritdelen är ju slutet. men för er som inte har sett den så ska jag inte säga något annat än att ni måste se den!
bästa filmen på länge. + att Viggo Mortensen är tvärsnygg <3






det känns att det är söndag

hej allihopa.
jag är tröttare än någonsin . kom hem runt 1-2 igår och gick upp halv 7 imorse. då åkte jag och mamsen och hämtade en söt liten elliot ;) haha.
när vi kom hem somnade jag och sov till halv 6 ungefär. så sjukt seeg.
det var en lyckad kväll igår trotts omständigheterna !
idag blir det bara mys med film och gottesaker.
idag åkte lisa till lysekil och är borta flera dagar! jag kommer avlida.
men aja.

simma lugnt vänner , puss





lite ögongodis till er ;D

lördag

Idag blir det fest hos en tjej vi känner. kul! det var ett tag sen man träffa alla :)
jag är med lisa nu, hon ligger och läser och man kan inte få kontakt med henne för hon är så jävla inne i tidningen. haha.
jag lär vara rejält trött imorgon, för om vi typ åker hem 2 halv 3 inatt så kommer jag sova 2-3 timmar för jag och mamma ska upp tidigt och åka ner till halmstad för att hämta en liten kattunge . :) blir mysigt.

men nu måste jag börja göra mig iordnig! ha en trevlig kväll (Y) <3

filmtips: BAKSMÄLLAN . den är grymmm !!

pussssss



RSS 2.0