söndag

hejhej! söndagkväll och jag är ganksa så pigg men uttråkad. igår var vi och bastade med killarna, skitmysigt :) sen vid 3-tiden på natten kom pontus salo och andreas nilsson från krogen och sov också hos lisa. på morran åkte dom hem och jag och lisa drog till stan. jag köpte hårfärg ( min utväxt är hemsk ), skor m.m.
vi åt på donken och sen drog vi hem. har saknat min söta <3
nu bär det av till dushen och imon är det skola.
natti natti <3



ut


nu drar jag snart. ska basta med fredrik august lisa david markus hampus, fast jag ska nog inte basta för jag har redan gjort det idag :) hoppas man får en mysig lördagskväll. ni med! ps. ej seriös bild ;) ..

puss / maja :-*

 


lördag

godmorgon,
lördag idag. trött är jag. men nu har alla åkt hem så det är lite lugnt här. har ingen aning om vad jag ska göra idag men det kommer väl :)
tog det väldigt lugnt igår. var hemma och käkade god mat och godis med folket :p

C u later, pusspuss


fredag <3333333



hejsanhejsan
, sitter och dricker pepsi och har det bra. haft en bra dag i skolan och i stan med elvira :)
vi såg två kändisar, haha. Stina lee och Kitty från big brother. fick autograf av kitty. haha stengrymt!
ikväll ska jag nog ta det väldigt lugnt. äta middag med kusinen och billy och josse. eller så kanske det blir att va med natte, august eller nåt. jaja. ha det gööööööttt :D

ps. var på cocco chanel utställningen idag på röska muséet. det var intressant men inte som jag hade tänkt mig . ds.

Pusssssssssssssar


torsdag

heeeej :D torsdag idag. vi hade datakunskap och hatverk. på hantverken gjorde jag manikyr på Elvira :) jag är grym ! haha. fick även gå och visa små nior runt i skolan och sånt. haha var sämst på att berätta och så.
imorgon blir det cocco chanel på röiska muséet! kommer bli skoj :D vad händer i helgen ? för jag har ingen aning. nu är hanna, billy och josse hemma hos oss så det är huset fullt. mysigt tycker jag :)

ha dT !

Puss och kram (L)

onsdag





hey (: idag var det en bra dag i skolan. det kom en tjej som säljer hårprodukter för ett av världens största företag. hon berättade om alla produkter. det var skoj :) efter skolan köpte jag sånt ställ till hårdockan som man kan ha hemma. sen åkte jag hem till lisa och kollade på film ( män som hatar kvinnor ) Den var SVINBRA :) men hemsk. sen kom emma havel och så mötte vi dennis och lite så. sen åkte jag hem, kollade idol och snart ska jag sova.

jag måste fan plugga någon dag också, det blir aldrig av och sen sitter man där typ dagen innan inlämning och ska göra allt ;)

imorgon börjar jag 10:00 . soft soft! på fredag blir det cocco chanel å röiska muséet. grymt kul :)

godnatt, puss <3


 


tisdag

hejsan!
idag har jag varit hemma hela dagen för jag har varit trött och haft ont i den helvetes ryggen. men det känns lite bättre faktiskt. men vid halv fem stack jag in med lisa och dansade och sen åkte hem :P

har precis kollat idol och nu börjar ANDRA AVENYN (L)

måste dra, kyss <3


måndag


tjo , idag var jag tröttaren tröttast. kom till skolan och kände direkt hur jag knappt kunde vara vaken. så efter andra lektionen stack till pressbyrån, köpte en vecko revyn och åkte hem. jag sov från klockan 3 till halv 7 och är fortfarande trött som fan och har ont i huvet och ännu mer ont i ryggen. får se om det blir skolan imorgon.
aja slutklagat :D ha det så bra, puss <3


sommaren <3


söndag

hejhej:D kul kväll igår hos axel fast det kanske blev lite för mkt på slutet! och min rygg är helt fucked up. :'( hoppas det går över för jag vill dansa! jag andreas och oskar sov hos axel igår och på morgonen åkte han iväg och spelade match så vi var kvar där men sen gick vi och käka pizza och träffade robin herman anton titti och becka :) sen tog jag bussen hem och nu tar jag det lilla lugna. ikväll kommer min kusin från jersey och ska bo hos oss lite. ska bli skoj!
imorgon är det en ny vecka som förmodligen kommer gå lika snabbt som förra.
puss och kram :-*


skolavslutningen 11 juni <3


lördag

tjaa :)  lördag idag! igår var en ganska skoj kväll. var hos coffe klint med massa. först var det as tråkigt verkligen, men efter ett tag blev det roligare fast vi blev utslängda sen så alla drog till herman på efterfest! :)

idag blir det hem till axel tror jag! ska göra mig i ordning med lisa och elin <3 men just nu håller jag på att städa mitt rum. det är skit stökigt så mamma blir galen :) ska nog mublera om också. pusshaaj!!



alexander skarsgård <3
jag blir tokg i den här snyggingen, ska fan flytta till los angeles och gifta mig med han, LOVE !


friday

FREDAG !
idag efter skolan letade jag lisa och frida ställ till dockorna (hårdockorna) men frick & C var stängt så vi får ta det på måndag. när jag kom hem testade jag ghd tängerna och dom är grymma :D<3 har värsta afro håret nu, haha.
vet inte vad som händer ikv om jag ska vara ärlig. men får la se. ha en bra kväll, puss puss !



kolla va kort det är.

:)


.


torsdag

tjeenare :) idag har jag varit i skolan och sletit som ett jävla djur. sen väntade jag på olivia och när vi kom hem så tog vi en ridtur i padocken. när jag skulle gå ner för en sten med masse sen så hoppade han ut för den och började galoppera i nedförsbacke! läskigt värre kan jag säga.
nu är jag nydushad och ren och snart ska jag ner och kolla på idol och göra läxan.
imorgon vet jag inte vad som händer men det löser sig :) pusssssss <3



iza, mamma & josefin, masse (:


tyra banks




nu när jag har läst om tyra banks hela dagen så måste jag säga att jag diggar henne ännu mer än innan. hon har liksom allt och hon har kämpat så mkt för det hon vill. hon är framgångsrik med allting verkligen.
började som liten flicka som blev retad i skolan för att hon var så lång och smal och innerst inne drömde hon om modellkarriär så hennes mamma tog egna modellbilder på tyra hemma på gatan. när hon blev äldre så kämpade hon sig in i modellkarriären och lyckades overkligt bra som en av de första lite mer kurviga modellerna. hon var också den första svarta amrikanskan att pryda sports illustrateds framsida. sedan har hennes karriär bara gått framåt och under sena 90-talet startade hon ett läger för tonåringar, hon har gjort typ 3 filmer, skrivit en bok (tyras beauty inside & out ), spelat in låtar och nu har hon två egna tv-program som det går väldigt bra för ( tyra banks show och americas next top model ). Hon har också en egen hemsida där du kan bli medlem och dela hennes liv med massa andra.
www.Tyrabanks.com

vad finns det att inte avundas eller se upp till liksom ? :)



.


onsdag




hejdär.
igår efter skolan var jag med julia i stan och flummade och sen dansade jag och lisa. 
idag var det grupparbete i skolan som gällde. jag och sandra jobbar om tyra banks på 90-talet. hur svårt som helst ! och vi får bara två lektioner på oss att göra ett kollage med massa om henne.
idag slutade jag 1 och då tog jag bussen och sen körde elin hem mej med lisas moppe ;) har kollat andra avenyn och nu sitter jag och pluggar. seeeeegt ! :-)

puzzz (L)


 





måndag.

hejhej! idag var det tråkigt i skolan ;) efter skolan åkte jag till lisa och käkade hamburgare och glass, sen åkte jag hem och degade. så jävla seg på veckorna, men men. på fredag är det typ håkan hellström på lisse. ngn som ska dit ? funderar lite smått på det!

kyss
<3





haha bögar är så jävla snygga :)


söndag

hejsan, seg idag som vanligt på en söndag :) igår var vi ju hos erika och sen drog vi till pontus. det var lyckat och sen sov jag, lisa och louise där med massa. på morgonen städade vi hans hus och sen gick vi till bussen och åkte hem. jag är så trött så jag knappt kan titta så ska bara kolla top model kl 19:00 och sen däckar jag!
imorgon är det en ny vecka och jag orkar inte xp

hejsålänge (`v´)


älskar!


lördag!

tjenaa ,  idag är det fest på hög nivå :)! är hos erika nu med erika natte lisa och lizette :) vi ska snart åka till mölnlycke på lokalfest och sen kanske det blir i hindås !

pusspuss (L)


sötaste nathali och erika <3


fredaag

FREDAG IDAG! gryymt :) idag var det najs i skolan och nu ska jag till lisa snart och sen vet vi inte vad som händer men ska va med natte <3 .

kyss och smek :-*


torsdag

tjaa :)
idag har jag varit i skolan och det har varit väldigt skön dag i skolan idag. vi rullade curlers på långhårsdockorna och det är as svårt, fast vi klarade det så vi får glass imorgon, haha. egenkligen skulle vi på cocco chanel utställning idag, fast det blev fram flyttat! när jag kom hem från skolan tog jag en ridtur med mamma och jag red iza som vi har lånat som sällskapshäst av josefin. jättefin häst :)
vad händer imorgon ?
har tråkiga engelska glosor tills imorgon som jag måste lära mej. segt, men ska kolla idol!

kisssses <3



090909




Idag hade vi bara försäljning och service och hantverksteknik i skolan. skönt! på f & s spelade vi typ roll spel och sånt, lite kul. och på hantverk så hade volym-fönteknik och färg och form. gick bra!
efter skolan hämtade lisa mig och vi var med markus en stund, sen åkte vi hem till mig och kollade 3-timmars film. as bra .. True Woman heter den .

lisa drog för en stund sen så nu chillar jag lite. ska ta en tidig kväll även fast jag börjar 10:00 imon.

jag fattar inte hur fort tiden kan gå. det är fan två månader sen nu. im lost whitout you.

man får visst önska sig något idag, jag önskar.

puss på er <3


..


nu gick det, kolla va kort ! :)


tiisdag

tja :D

 tisdag idag, idol kollar väl alla på just nu men inte jag :) men därimot får man inte missa säsongstarten för ANDRA AVENYN 21:00 på 1:an !

idag har varit en riktigt lång dag. började tidigt och slutade 20 över 3. sen gick jag, felicia, sandra och julia och käka på donken. sen gick jag, sanda och felicia och klippte oss i skolan. det blev riktigt kort :o men gillar det!
efter det mötte jag upp lisa och då var det bara att snabba sig till dansskolan och så kämpade vi gärnet där och nu är jag helt sönder tränad känns det som haha, men det är väl för jag är så otränad. iaf har det varit en as bra dag.

det går inte att ladda upp bild på mitt hår nu. det är ngt fel, men det kommer ;D

nu ska jag snart ta en dush och mysa till det. puss(L)



söndag!

tjatja :) idag är det verkligen söndag och det känns! det var riktigt roligt igår förutom vissa omständigheter. men men, idag vakna jag kl 12 och sen kom lisa och degade med mig :) ska snart dra ut och träffa markus. <3
imorgon ska jag ta skolfoto :O haha pinsamt!

ha en fortsatt bra kväll.

kisss <3



friday night

tjaaaaaa :) förlåt för dålig uppdatering. skolan går som på räls och jag stortrivs!

ikväll blir det party uppe på fagervallen. pontus har fyllt 18 år <3 grattis!
håller på att göra mig i ordning så smått men är ett tag kvar tills jag ska till nathali och så kanske mats, oscar, elin och erika hämtar oss, vi får väl se.






så här ser jag ut just nu, haha väldigt fula bilder.
cam kort är inte vad man brukar ta nuförtiden :)

randig tröja - bik bok
mörka jeans legings - gina tricot
svart väst - soya


ha en bra kväll, pussss <3


RSS 2.0