lördag

tja.
är hos matte nu men emil. mycket trevligt.

ska sova hos nathali sen.

puss (L)

 


onsdag

idag hade jag en lektion på 2 1/2 timma :) hade teori och gick igenom ansiktsformer m.m.
efter skolan stack jag, elvira och josefin till stan och gjorde en uppgift man ska göra i försäljning och service. man ska gå in i olika affärer och se hur man blir bemött av dem som jobbar där. vi gick in på Karen miller på NK och frågade efter as dyra klänningar och där fick jag stå och prova. pinsamt :o

imon kommer en GHD-tekniker, kommer bli grymt kul!

snart helg ;D pusspuss (L)


älska!


tisdag

hallåhallå,
idag är jag trött som ett as. har varit väldigt glad idag men nu har det vänt totalt. känner inte för någonting och orkar inte något heller. imorgon börjar jag 11 och slutar halv 2!
 det är bäst att jag pluggar klart för idag, går och lägger mig och hoppas på en gladare jag imorgon. godnattttttt <3





måndag ..

hejhej, idag börja jag halv 10 fast jag glömde det så jag kom till skolan halv åtta och fick damp när jag kom på det. men åkte till olivias skola så nu sitter jag här med hennes klass i datasalen, haha. ska väl snart åka till min skola.
det blir en tråkig dag idag för jag har engelska, matte och idrott.
i helgen var det gaanska lugnt. i fredags var det krök hos oscar, det var ganska segt men kul att träffa folket :) och i lördags hae jag och lisa myskväll hemma hos mig. vi kollade på fyra filmer och käka massa skit. i söndags var jag hemma och pluggade och färgade håret hela dagen!

men ni får ha det bråå <3 hajhaj!


RSS 2.0