100330

hejsan, tisdag idag och jag har vart i skolan, vart med johanna och dansat! köpte en stor ''bok'' som jag ska ha som portfolio också :D härligt dag med fint väder.
vi fick uppgift om att göra en trendrapport idag, så jävla skoj, det är sånna här uppgifter man vill ha!
nu ska jag kolla på desperate housewifes och sen sova :) det blir att åka till johanna i säffle över påskhelgen, bli najs! puss

vintage by fé

hej igen, var med mamma på någon mysig affär i fritsla. det fanns typ inredning, tyg m.m. vi köpte massa saker och jag köpte en sjal och några sidenband, haha. sen käka vi på donken och sen åkte vi på ansiktsbehandlingen och sen köpte vi blommor. nu ska jag ta en dush och gå och lägga mig. imorgon är det dans och så!

den här köpte jag fast i typ i beige-rosa-vit.

den kommer från vintage by fé and i love it!
dom har även as snygga väskor, armband, klockor m.m.

aja, godnatt!

100329

tja, sitter i skolan och kollar film. seven heter den. ganska grym faktiskt :) brad pitt är med och han är sexy.
ska kolla film idag hela dan i skolan och sen efter skolan ska jag med ´mamma nånstanns och sen på ansiktsbehandling. GÖTT.
nu ska jag se på filmen! köss





grrrrrrrrrrrrrrrrrr!


:)

hej igen, mår bara bättre och bättre så det blir nog skola imon. jag har inte pluggat någonting idag som jag skulle men har varit på visko med olivia och jakob och köpte en as nice väska :D och sen har jag varit ute och gått med mamma och pappa. ska ta en dush och sen gå och lägga mig om jag ska orka mig upp imon. godnatt <3


100228

hej!
idag blir det sommartid!! fan va gött. börjar bli bättre nu känner jag. jag hade världens tråkigaste lördagskväll igår men det gjorde väl nytta antar jag. var helt ensam hemma själv och kollade film halva natten och sen kom jag på mig när jag satt och åt ur glasspaketet xD hahah det är synd om mig.  men jag vågade inte släcka lamporna på earth hour men det är förståeligt tycker jag.
idag måste jag plugga och sånt, kul :(
ha en bra dag puss

älskar låten: Alexandra Burke feat. Flo Rida - Bad Boys

100326

heej. idag har jag mått riktigt dåligt. orkade inget annat än att sova hela dagen men nu till eftermiddan vaknade jag till och upptäckte hur hungrig jag var. sen kom lisa förbi och lånade en tunika :) trevligt med ett glatt ansikte, haha. jag får va hemma hela helgen och bli frisk tråkigt nog :/ missade studiebesöket på kryolan idag, FUCK.
men det kommer väl bättre tider hoppas jag! puss

100325






hejdär. jag är trött på att må piss, nu får jag fan friskna till snart! igår efter dansen mådde jag skitbra och tänkte att det blir skola och grejer men så vakna jag idag hur tät som helst, kan typ inte andas eller svälja. men jag åker till skolan, är med på estetisk verksamhet och sen tar jag med mig allt plugg och åker hem. för jag pallar inte ha manikyrmodeller såhär x)
och så sket det sig med fotograferingen med elvira, träningen med lisa och elin och min helg!
bajsbajsbajs. aja måste kila, pusshej

 


100324

tjingeling.
igår var jag i skolan och vi stog i foajén och sminkade, gjorde manikyrer, huvudmassager m.m för det är hälsovecka på burgården. sen åkte jag med johanna hem och fick se hennes mysiga lilla lägenhet i örgryte :) och sen var det street med amanda och lisa!
jag mådde bra igår och när jag vakna idag hade jag feber så fick stanna hemma idag. BLIR SÅ ARG. jag blir ju aldrig frisk. men ska allafall åka med mamma och köpa gymkort på sats idag och sen ska jag vara med och dansa på salsan för jag vill inte missa något och mår lite bättre nu efter att jag har knarkat alvedon, nässpray och te :)

ha en bra dag ,puss


jag och syster haha


100322

hejhej!
idag var det skola igen för min del. seg dag. jag är så trött så jag dör.
ska kolla sex and the city med syrran nu, sen blir det nästan att sova. ringde till SATS idag och ska dit någon dag i veckan och köpa gymkort! så det blir dans två gånger i veckan och gym resten av veckan, haha jag kommer vara i toppform! aja,
pusssss

100321

goddag.
jag mår ej så bra idag men det funkar endå. det var svinskoj igår, träffade nya härliga personer och vi höll igång hela natten, haha har typ sovit 2 timmar. imorgon blir det skola igen :( kommer ligga redigt efter men jaja.
jag har trotts omständigheterna städat mitt rum så nu är jag död och ska äta och sova. puss :-*

lite bilder från igår!










100320

hejhej, det är lördag och jag är taggad! ska till erika ikväll med massa. Elin ska nog komma till mig och göra sig i ordning innan och kanske natte också. det blir najs. nu är jag rastlös så ska ta och gå ut med hunden! puss <3

godnatt

nu går jag och lägger mig ;) kanske blir till att följa med mamma och pappa till min bror imon, kan inte bestämma mig men får väl se. sov gott i alla fall, puss!

skönaste låten

Akon feat. Michael Jackson - Hold my hand


100319

hallå :)
fredag idag! inte för att det gör så stor skillnad för jag har vart hemma i 8 dagar, haha. ska mysa hemma idag med så jag är bättre tills imon, för då ska jag till erika på typ tjejfest med massa! kommer bli kul :)
nu ska jag gå och hjälpa min syster med håret för hon ska på nån fest.
puss (L)


jag, erika, nathali & louise för länge sen!


fina

    





dessa vill vi ha till våren!
jackan är från lindex och klänningen från modegallerian.se


100318

godmorgon alla glada,
ännu en dag närmre sommaren, närmre nästa vinter och närmre pensionen :p haha.
idag har vi egentligen modeller i skolan men det missar jag. istället sitter jag här och har mega tröök.



Dagens humör: ganska glad :D
Dagens borde: gå ut och gå, fixa mina naglar m.m
Dagens frisyr: haha vilken frisyr?
Dagens smink: none
Dagens klädsel: myskläder
Dagens planer: inget?
Dagens materiella vill ha: massa saker :(
Dagens fundering: hur jag ska ta igen allt jag missar i skolan
Dagens beroende: facebook?
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens längtan: tills lördag :)
Dagens superlängtan: SOMMMAAR
Dagens tidning: glamour
Dagens låt: Justin Bieber - baby

100317

hej hej
onsdag idag och jag är fortfarande sjuk. tror jag är hemma hela veckan eller nåt. jag har fan inget att göra och det är det värsta som finns!
missa dansen igår, men idag vill jag fan åka med och kolla på salsan iallafall!
hoppas ni mår bra allafall :) pussss



haha

ursäkta utséendet på bloggen, det ser inte klokt ut men jag orkar inte hålla på mer med det nu men det kommer. nu ska jag käka vofflor :)

100316

hejsan, jag kunde sovit hur länge som helst idag men vakna 8. aja, blir segt idag med men det blir att vänta på bättre tider ;) HA EN BRA DAG


vill ha!

Jag vill ha denna sjalen men bara för det så är dom slut! fan också, hoppas det kommer in mer!

 

 

http://www.creativelounge.se/shop/

 

 


100315

heydär
jag är fortfarande sjuk så va hemma idag med och imon med troligen, så jävla tråkigt!
sitter och kollar på sommarbilder, vill ha sommar och sol nu!




100314

tja.
jag är så jävla sjuk va.. kan knappt andas och grejer, fyfan! fick stanna hemma och kolla på melodifestivalen igår. världens sämsta tillfälle att bli sjuk på också. har massa grejer i skolan. aja, det löser väl sig.
idag har jag legat och sovit, kollat på titanic och tyckt synd om mig själv. kommer nog inte till skolan imon för andras skull haha.
nu ska jag äta glass och kolla andra avenyn :p
puss <3


lite bilder..

..från igår!














100313

Heej! det var riktigt mysigt hos linda igår. vi åt, spela spel, sjöng singstar, dansa m.m!
Efteråt tog jag lisa och nathali bussen till herman och var där en stund tills 2 bussen gick så sov jag hos lisa.
Har bara degat idag och sen blir det kanske party!


från visningen på GLOW i torsdags



100312

hej! idag är det fredag :D jag har varit hemma från skolan idag för det blev så sent igår kväll att jag inte orkade gå upp imorse. visningen blev lyckad och jag tror dem blev nöjda! det var kul att se kläderna för vi ska ju ha en visning på skolan i april med dom kläderna och dom är skitsnygga! :D Idag har jag bara sovit och kollat film, men ska snart hoppa in i dushen och sen drar jag till lisa och sen till linda på tjejmiddag! hoppas på en kul kväll :)

puss (L)

100311

hej! sitter på datakunskapen i skolan. redigerar bilder och så. igår gick jag lisa och elvira på frisyrvisning efter salsan. det var lärorikt, haha. Idag blir det ännu mer visning. vi ska jobba på Glow på avenyn :D tjohoo.
aja, see ya pussss



vill ha håret!


100310

heej, sitter i skolan och degar. ska göra personligt brev, cv, portfolio och visitkort men fattar inte. Har hantverk sen, då ska vi typ plocka ögonbryn. Sen ska jag och elvira kanske ut och interjuva. Sen ska jag dansa :)
Imorgon ska jag och några i min klass vara med på glow ( en modevisning ) på avenyn och styla modeller m.m. lite nervöst men kul endå!
pusspuss :-*




styling på lisa i höstas. så söt <3


100308

heeeeey
måndag och jag är mega seg.
helgen var lyckad! var på andrea´s 18 års fest med massa gott folk som jag inte hade träffat på länge :)
igår vaknade jag och nathali lagom döda och åt en pizza. sen åkte vi till hindås och var med elin oscar emil erik och jesper och degade lite.
idag har jag vart i skolan och sen åkte jag natte och elin och gymmade i mölnlycke. det var as fräsht så funderar på att börja träna där om jag nu har tid över till det!
imorgon blir det dans och grejjer.
aja nu ska jag sova.  sov sött, dröm om alla snygga du mött!



lite bilder sen i lördags:












100306

Godmorgon! har sovit underbart gott. det är sol ute, jag är pigg, glad och är taggad inför kvällen. kan det bli bättre? :)
nu ska jag käka frukost, färga håret, basta, dusha m.m
hej så länge! puss

100305

hej hej.
jobbig dag idag, har sprungit runt som en idiot i stan idag och letat massa grejer. ska till andrea imon på coctailparty. ska bli skoj!
när jag kom hem var min bror hos oss. har inte träffat han på flera månader så ska va hemma och mysa med familjen idag :)
idag fönade jag den här efter en bild på en 20-tals frisyr. blev ganska nöjd eftersom att föna vågor inte är min grej. men nu ska jag äta och dega. ha en trevlig fredagkväll gott folk! <3






godnatt

hej igen,
är hemma och andas ut lite. ska kolla andra avenyn som jag missa igår, sen drar jag mig till sängs. det är lite tufft nu, men det är bara att vänta på bättre tider känner jag.
Elvira gjorde manikyr på mig idag :) det blev jättefint! sen fick vi göra en styling från en bild och jag gjorde den nedan. gick och köpte en foundation, ett puder och så skulle jag köpt ett par solglasögon också men det var så lång kö så tar det imon eller nästa vecka!
gonatt.


 


Låttips

Rihanna - Rude boy


100304

Heej!
Sitter i skolan och softar. har lite tråkigt om man säger så..
idag ska jag och olivia till stan en snabbis efter skolan, sen ska jag hem. ska nog köpa ett par sunglasses nu när solstrålarna har börjat titta fram lite.
jaja, puss puss


Alexander Skarsgård

Är han inte läcker?









100303

Hallåhallå :)
VÅRVÄDER!!!! så jävla härligt!
Idag har jag lagt make up på elvira i skolan. Blev väldigt nöjd faktiskt. Jag sotade ögonen lite på henne och behöll resten mer neutralt. Bild kanske kommer senare, för jag tog med min lärares kamera. Jag är fruktansvärt trött idag också men får hålla ut lite, för snart blir det in till stan igen och dansa salsa :)
längtar till helgen, då blir det ut ut ut!

puss Maja



100302

hej!
jag är helt slut. har varit i skolan, vart i stan med julia och paulina och sen dansat. ska snart sova nu typ!
imorgon ska vi sminka i skolan, det blir najs ;) sen blir det salsa framåt kvällningen!
skulle köpt massa i stan idag som typ en jacka, foundation och så men köpte bara en hårfärg, haha.
aja, sov sött gott folk!
pusss

RSS 2.0